Χρυσή Πασσιά | Κωνσταντινουπόλεως 79, 68200 Ορεστιάδα | 6942679719

 Όχι. Τα προϊόντα Herbalife σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή και άσκηση συνεισφέρουν σε μία υγιή και δραστήρια ζωή.
Τα προϊόντα της Herbalife δεν είναι αδυνατιστικά ούτε λιποδιαλυτικά. Το ιδανικό βάρος είναι αποτέλεσμα της υγιεινής διατροφής σε συνδυασμό με τακτική άσκηση. Τα προϊόντα Herbalife συνεισφέρουν στην επίτευξη του ιδανικού βάρους εφόσον χρησιμοποιούνται ως μέρος μίας υγιεινής διατροφής που συνδυάζεται με τακτική άσκηση.
Το Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων της Herbalife περιέχει πράσινο τσάι που είναι γνωστό για τις θερμογενετικές του ιδιότητες. Ωστόσο κανένα προϊόν της Herbalife δεν είναι λιποδιαλυτικό. Τα προϊόντα Herbalife συνεισφέρουν στην επίτευξη του ιδανικού βάρους εφόσον χρησιμοποιούνται ως μέρος μίας υγιεινής διατροφής που συνδυάζεται με τακτική άσκηση.
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα περισσότερα προϊόντα. Όλα σχεδόν τα σέικ και τα γλυκά σνακ περιέχουν συστατικά που προέρχονται από γάλα και επομένως περιέχουν λακτόζη. Εάν έχετε δυσανεξία στην λακτόζη θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε προϊόντα που αναγράφουν στην ετικέτα τους τη σήμανση «χωρίς λακτόζη». Προς το παρόν από τα σέικ το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 Free From έχει τέτοια σήμανση.
Όλα τα θέματα διατροφής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα πρέπει να συζητηθούν με τον γιατρό σας. Η βέλτιστη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι σημαντική για την υγεία σας για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες επιπλοκών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Παρόλο που τα προϊόντα Herbalife είναι ασφαλή για κατανάλωση από ενήλικες, μερικά προϊόντα έχουν προειδοποίηση στην ετικέτα τους που αναφέρει ότι δεν συνιστώνται να καταναλώνονται από έγκυες γυναίκες ή γυναίκες σε περίοδο γαλουχίας.
Οι νέες μητέρες θα πρέπει να δώσουν χρόνο στο σώμα τους να προσαρμοστεί στις διάφορες αλλαγές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τη γέννα. Μια αυστηρή δίαιτα περιορισμένων θερμίδων δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια του θηλασμού γιατί μπορεί να επηρεαστεί η παραγωγή και η ποιότητα του μητρικού γάλακτος. Υπάρχει μια αυξημένη ανάγκη του ύψους των 300 – 500 θερμίδων ημερησίως κατά τη διάρκεια της γαλουχίας. Με καθοδήγηση από τον γιατρό σας η μέτριας έντασης άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους και πόντων. Εάν είστε σε περίοδο γαλουχίας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα Herbalife μόνο κατόπιν της συγκατάθεσης του γιατρού σας.
Οι Vegan (όσοι δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά και ζωικά παράγωγα) μπορούν να καταναλώνουν το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 Free From>. Όλα τα υπόλοιπα σέικ και γλυκά σνακ περιέχουν πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Επίσης μπορούν να καταναλώνουν τους Ξηρούς Καρπούς Σόγιας, Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων, τις ταμπλέτες και τα ποτά ενέργειας.
Οι Vegetarian που καταναλώνουν γαλακτοκομικά και ζωικά παράγωγα μπορούν να καταναλώνουν όλα τα προϊόντα Herbalife.
Όσοι νηστεύουν και δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά μπορούν να καταναλώνουν το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 Free From. Όλα τα υπόλοιπα σέικ και γλυκά σνακ περιέχουν πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Επίσης μπορούν να καταναλώνουν τους Ξηρούς Καρπούς Σόγιας, το Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων, τις ταμπλέτες και τα ποτά ενέργειας. Όσοι νηστεύουν και καταναλώνουν γαλακτοκομικά μπορούν να χρησιμοποιούν όλα τα προϊόντα διατροφής.
Οι μερίδες κάποιων προϊόντων Herbalife περιέχουν ελαφρώς λιγότερη καφεΐνη από ένα μέσο φλιτζάνι καφέ. Ένα φλιτζάνι καφές έχι περίπου 85 mg έως 100mg καφεΐνη. Τα προϊόντα Herbalife με καφεΐνη είναι τα εξής: Το Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων με περίπου 65mg ανά μερίδα, οι Ταμπλέτες NRG (Γκουαρανά) με περίπου 65mg ανά μερίδα και οι Ταμπλέτες Liftoff που έχουν75mg ανά μερίδα. Παρόλο που η καφεΐνη είναι ασφαλής για τους περισσότερους υγιής ενήλικες, οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν την συνολική πρόσληψη καφεΐνης στη διατροφή τους (καφές, τσάι, αναψυκτικά, ποτά ενέργειας, προϊόντα Herbalife κλπ.) Συνιστάμε να μην καταναλώνονται πάνω από 300mg ημερησίως. Οι καταναλωτές με ευαισθησία στην καφεΐνη θα πρέπει να προσαρμόζουν την πρόσληψή της αναλόγως.
 Εάν είστε υπό ιατρική παρακολούθηση, έχετε διαγνωστεί ότι πάσχετε από κάποια ασθένεια ή παίρνετε συνταγογραφούμενα φάρμακα θα πρέπει να συζητήσετε με τον γιατρό σας πριν κάνετε οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή στην διατροφή ή στον τρόπο ζωή σας συμπεριλαμβανομένης της χρήσης συμπληρωμάτων διατροφής ή υποκατάστατων γεύματος.
 Εάν παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο, θα πρέπει να συζητήσετε το θέμα της διατροφής σας και της χρήσης οποιωνδήποτε προϊόντων συμπεριλαμβανομένων και των προϊόντων Herbalife με τον γιατρό σας.
 Εάν είστε υπό ιατρική παρακολούθηση, έχετε διαγνωστεί ότι πάσχετε από κάποια ασθένεια ή παίρνετε συνταγογραφούμενα φάρμακα θα πρέπει να συζητήσετε με τον γιατρό σας πριν κάνετε οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή στην διατροφή ή στον τρόπο ζωή σας συμπεριλαμβανομένης της χρήσης συμπληρωμάτων διατροφής ή υποκατάστατων γεύματος.
 Είναι πολύ εύκολο να συζητήσετε για τη χρήση των προϊόντων με τον γιατρό σας. Απλά αφαιρέστε την ετικέτα των συστατικών από το προϊόν και δείξτε την στον γιατρό σας. Μετά απλά ρωτήστε τον γιατρό: «Υπάρχει κάποιο συστατικό πάνω σ’ αυτήν την ετικέτα που σύμφωνα με εσάς θα μου προκαλέσει κάποιο πρόβλημα;» Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να σας στείλουμε τις ετικέτες σε ηλεκτρονική μορφή
Όχι. Τα προϊόντα Herbalife δεν θεραπεύουν ασθένειες και ούτε αποτελούν υποκατάστατο κάποιας ιατρικής θεραπείας ή φαρμάκου. Τα πρωτεϊνούχα σέικ μας και σνακ, τα ποτά ενέργειας, τα προϊόντα αθλητικής διατροφής, τα προϊόντα φροντίδας δέρματος και μαλλιών σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή και άσκηση συνεισφέρουν σε μία υγιή και δραστήρια ζωή.
Τα προϊόντα Herbalife δεν είναι προϊόντα δίαιτας, ή αδυνατίσματος, αλλά προϊόντα διατροφής. Η χρήση των προϊόντων Herbalife εφόσον συνδυάζεται με υγιεινή διατροφή και άσκηση σας συνεισφέρει στο να φτάσετε το ιδανικό σας βάρος. Εάν ξαναγυρίσετε σε ανθυγιεινές συνήθειες διατροφής και τρόπου ζωής είναι φυσιολογικό να ξαναβάλετε κιλά.
Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε σωστά τα προϊόντα Herbalife, όπως συνιστάται στην ετικέτα, ενώ παράλληλα υιοθετείτε υγιεινές συνήθειες διατροφής και άσκηση στο καθημερινό σας πρόγραμμα ελέγχου βάρους. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιο άτομο ενδέχεται να φτάσει σε «πλατώ» με το βάρος του. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ζητήστε τη συμβουλή κάποιου ειδικού για να διαπιστώσει και να παρακολουθήσει άλλους πιθανούς παράγοντες που μπορεί να εμποδίζουν την επιτυχία σας