Χρυσή Πασσιά | Κωνσταντινουπόλεως 79, 68200 Ορεστιάδα | 6942679719

Η Herbalife είναι μία παγκόσμια εταιρία διατροφής. Τα προϊόντα της πωλούνται αποκλειστικά μέσω Ανεξάρτητων Συνεργατών, όπως είμαστε εμείς σε πάνω από 88 χώρες. 
Τα προϊόντα Herbalife διατίθενται στην αγορά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών, όπως είμαστε εμείς. Για να αγοράσετε τα προϊόντα επισκεφθείτε το σελίδες του blog μας στείλτε μας μήνυμα στο info@wellnutrition.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας.
Σήμερα, πολλοί καταναλωτές προτιμούν το υψηλό επίπεδο εξατομικευμένης εξυπηρέτησης που μπορούν να προσφέρουν οι απευθείας πωλήσεις. Η εξατομικευμένη προσέγγιση δίνει στους καταναλωτές την ευκαιρία να συνεργάζονται στενά με κάποιον που κατανοεί τις προσωπικές τους ανάγκες. Η Herbalife κατέχει ηγετική θέση για πάνω από 33 χρόνια στο δικτυακό μάρκετινγκ των απευθείας πωλήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απευθείας πωλήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ένωσης Απευθείας Πωλήσεων (Direct Selling Association) στην οποία είναι μέλος η Herbalife.
Εάν σας ενδιαφέρει να πουλάτε τα προϊόντα Herbalife στείλτε μας μήνυμα στο  info@wellnutrition.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας. Θα σας καθοδηγήσουμε στην διαδικασία να γίνετε ένας Ανεξάρτητος Συνεργάτης Herbalife. Επίσης θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και θα σας προσφέρουμε υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας σας.