Χρυσή Πασσιά | Κωνσταντινουπόλεως 79, 68200 Ορεστιάδα | 6942679719

2 σνακ που θα σε βοηθήσουν να μειώσεις το λίπος από την κοιλιά!

Όταν είμαστε πεινασμένοι, έχουμε την τάση να τρώμε τροφές με ανθυγιεινά λιπαρά και πλούσιες σε υδατάνθρακες για να μας ικανοποιήσουν. Αυτή είναι μία από τις χειρότερες επιλογές μας η οποία μας κρατάει μόνιμα μακριά από το στόχο μας, μακριά από ένα όμορφο, υγιές και καλλίγραμμο σώμα. Τα ανθιειγυνά σνακ προκαλούν «φουσκώματα», κατακράτηση και συνεπώς οι τοξίνες συσσωρεύονται στην κοιλιά. Τα σνακ της Herbalife είναι σχεδιασμένα έτσι, ώστε να μας κρατούν χορτάτους μέχρι τα κυρίως γεύματα αλλά και δεν μας απομακρύνουν από το στόχο μας! Εμείς εδώ σας προτείνουμε 2 από τα αγαπημένα μας σνακ!

Σοκολατένιες Πρωτεϊνούχες Μπάρες

Αντί να υποκύψετε σε μια σοκολάτα, υποκύψετε…. σε μια σοκολατένια μπάρα της Herbalife! Κάθε απολαυστική μπάρα είναι καλυμμένη με πλούσια επίστρωση σοκολάτας.  Έτσι ικανοποιείτε την πείνα σας αλλά και τη λαχτάρα σας για κάτι γλυκό! Ένα ιδανικό σνακ με μόνο 140 θερμίδες, 10 γραμμ. πρωτεΐνης σόγιας αλλά και τρεις γεύσεις! Σοκολάτα-Λεμόνι, Σοκολάτα-Βανίλια, Σοκολάτα-Φιστίκι!

Σκέφτεστε κάτι πιο υγιεινό όταν βρίσκεστε στο δρόμο ή πριν την προπόνησή σας?

 

 Gourmet Σούπας Ντομάτας

Gourmet σούπα ντομάτας Herbalife, με βασιλικό και ρίγανη, διαθέτει όλες τις παραδοσιακές γεύσεις της μεσογειακής κουζίνας όμως έχει και 8 φορές περισσότερη πρωτεΐνη από την κανονική σούπα ντομάτας. Ετσι θα νιώθετε κορεσμό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αλλά και θα έχετε ικανοποιήσει την πείνα σας με ένα απολαυστικό και υγιεινό σνακ! Κατάλληλο για χορτοφάγους και μόνο με 104 θερμίδες!

 

 

Στείλτε μας μήνυμα και πείτε μας πιο από τα 2 σνακ και σας ταιριάζει και ελάτε μαζί να φτιάξουμε ένα διατροφικό πλάνο ώστε να φτάσετε σίγουρα και γρήγορα στον στόχο σας.

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.