Χρυσή Πασσιά | Κωνσταντινουπόλεως 79, 68200 Ορεστιάδα | 6942679719

5 tips για να ξεκινήσει η Δευτέρα θετικά!

  1. Ξεκίνησε το πρωινό σου με τον αγαπημένο σου Herbalife Shake! 

Είναι Δευτέρα πρωί… Έχεις περάσει ένα όμορφο σαββατοκύριακο με τους φίλους σου, την οικογένειά σου και το κρεβάτι σου είναι πια…παρελθόν! Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι….να σηκωθείς! Όμως όταν σε περιμένει ένα λαχταριστό shake στην κουζίνα όλα είναι πιο ανακουφιστικά! Με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο θα πάρεις όλες τις βιταμίνες και τα διατροφικά συστατικά που χρειάζεσαι για να ξεκινήσει η Δευτέρα σου. Ταυτόχρονα όμως θα μπεις πάλι στη διατροφική, υγιεινή ρουτίνα σου ώστε να χάσεις ή να διατηρήσεις το βάρος σου.

  1. Συνόδεψέ το shake σου με το «μαγικό» Τσάι βοτάνων

Το υπέροχο τσάι βοτάνων θα σε βοηθήσει να κάψεις όλες τις περιττές θερμίδες του Σαββατοκύριακου και θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου! Αν δεν το έχεις δοκιμάσει… πραγματικά χάνεις!

  1. Θέσε ένα προσωπικό στόχο για αυτήν την εβδομάδα

Μπορεί ο στόχος να είναι η απώλεια ενός ολόκληρου κιλού, ή πιο γραμμωμένοι κοιλιακοί ή ακόμη πιο δυνατά και sexy πόδια. Όποιος και αν είναι ο στόχος σου, συγκεντρώσου σε αυτόν και φτάσε στην προσωπική σου επιτυχία!

  1. Άκουσε τα αγαπημένα σου τραγούδια ή τον αγαπημένο ραδιοφωνικό σταθμό

Καθώς ετοιμάζεσαι για τη δουλειά σου, άκου την αγαπημένη σου playlist, τραγούδησε λίγο ή ακόμη και χόρεψε! Θα μπεις σε ένα καλό mood μέχρι να φτάσεις στη δουλειά σου!

  1. Διάβασε θετικά quotes

A positive mind = a positive life. Βοήθησε τη σκέψη σου να είναι θετική. Αυτό ακούγεται δύσκολο, αλλά προσπάθησε. Ψάξε ένα θετικό quote που σε αντιπροσωπεύει. Αποθήκευσέ το στο κινητό και κράτα το στο μυαλό σου!

 

Καλή και Θετική Εβδομάδα από την ομάδα του Wellnutrition.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.