Η σωματική δραστηριότητα είναι κάθε κίνηση του σώματος για την οποία απαιτείται κατανάλωση ενέργειας. Αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη διατήρηση φυσιολογικού σωματικού βάρους. Διακρίνεται σε 3 επίπεδα ανάλογα με την έντασή της.

  • Χαμηλή (χαλαρό περπάτημα, ελαφριές δουλειές του σπιτιού)
  • Μέτρια (έντονο περπάτημα, ανέβασμα σκάλας, χορός, κολύμπι, οι δουλειές του σπιτιού)
  • Υψηλή ( Τρέξιμο, ποδηλασία, γρήγορο κολύμπι, άσκηση με αντιστάσεις)

Τα άτομα που έχουν επιλέξει να αθλούνται στο υψηλό επίπεδο και συστηματικά (από 2,5 ώρες και πάνω μέσα στην εβδομάδα) έχουν την ανάγκη ιδιαίτερης διατροφής. Η αθλητική διατροφή είναι απαραίτητη για την απόδοση, την ενέργεια, την απώλεια λίπους. Όποιος αθλείται συστηματικά, γνωρίζει πολύ καλά την αξία της διατροφής. Όπως επίσης γνωρίζει ότι η άθληση είναι ευκαιρία και όχι αγγαρεία!

Η Wellnutrition.gr γνωρίζοντας τα οφέλη της άσκησης και της αθλητικής διατροφής, σας προσφέρει τη δυνατότητα να «απογειώσετε» την προσπάθειά σας σε όλα τα επίπεδα.

Αν θέλετε λοιπόν να αποκτήσετε ένα δυνατό και γραμμωμένο σώμα, υιοθετήστε το αθλητικό μας πλάνο.

Εκτός από τα εμφανή αποτελέσματα ενός σμιλεμένου σώματος, θα έχετε σαφή εικόνα για το τι πρέπει να φάτε πριν και μετά την άσκησή σας, ποιες είναι οι «δυνατές» τροφές για έναν αθλούμενο, υπέροχες χορταστικές αλλά όχι επιβαρυντικές συνταγές και πολλά άλλα …

Σε ενδιαφέρει το Πλάνο; Ζήτησέ μας περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

    Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας.