Η απώλεια βάρους είναι απλή αλλά ταυτόχρονα και δύσκολη. Απλή γιατί για να χάσεις βάρος πρέπει να λαμβάνεις λιγότερες θερμίδες από ότι καταναλώνεις. Δύσκολη γιατί ενώ ξέρεις τον μηχανισμό δεν είναι πάντα εύκολο να τον εφαρμόσεις..

Οι παράγοντες που επηρεάζουν τη ζυγαριά… είναι ο χαμηλός ρυθμός του μεταβολισμού, η ποιότητα και ποσότητα του ύπνου, η ηλικία, το φύλλο, τυχόν φαρμακευτικές αγωγές, το lifestyle, η έλλειψη θρεπτικών συστατικών και βιταμινών, γενετικοί παράγοντες.

Το κλειδί στην απώλεια βάρους και λίπους το “κρατάει” ο μεταβολισμός.

Ο μεταβολικός ρυθμός είναι ο αριθμός των θερμίδων που χρειαζόμαστε κάθε μέρα για να τροφοδοτήσουμε με ενέργεια όλες τις λειτουργίες του σώματος. Ο ρυθμός αυτός επηρεάζεται με αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, η απώλεια βάρους και λίπους να επιβραδύνεται ή να μπλοκάρει εντελώς.

Υπάρχουν έξυπνοι τρόποι να αυξήσεις τον ρυθμό του μεταβολισμού και ένας από αυτούς είναι το παρόν Πλάνο Γευμάτων Το συγκεκριμένο Πλάνο είναι λιτό, υγιεινό και ξεμπλοκάρει τον μεταβολισμό από τον πρώτο 24ωρο! Ακόμη και ενώ θα κοιμάσαι ο μεταβολισμός σου θα τρέχει με αποτέλεσμα το επόμενο πρωινό να βλέπεις και να νιώθεις τη διαφορά!

Και αφού ακολουθήσεις το Πλάνο Γευμάτων “Extreme Diet”για 16 ημέρες, φτάσεις με απόλυτη επιτυχία στο στόχο σου, επανέρχεσαι στην κανονικότητα τηρώντας τις βασικές αρχές της υγιεινής διατροφής και τα κιλά σου δεν επανέρχονται ποτέ ξανά!

Σε ενδιαφέρει το Πλάνο; Ζήτησέ μας περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

    Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας.