Η καθημερινή πρόσληψη νερού και υγρών έχει ιδιαίτερη σημασία για την υγεία. Το νερό αποτελεί το κυριότερο συστατικό του ανθρώπινου σώματος, αντιστοιχώντας περίπου στο 60% του σωματικού βάρους. Η ανεπαρκής πρόσληψη υγρών προκαλεί αφυδάτωση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της φυσικής αντοχής, της νοητικής λειτουργίας (π.χ., δυσκολία στη συγκέντρωση), προκαλεί δυσκοιλιότητα, «φουσκώματα» κλπ. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να καταναλώνουμε 8-10 ποτήρια υγρών, εκ των οποίων τα 6-8 ποτήρια να είναι νερό.

Τα φρούτα όπως και τα λαχανικά είναι ασπίδα για την υγεία αλλά δρουν και κατά της παχυσαρκίας. Είναι τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες αλλά και θρεπτικά στοιχεία με λίγες θερμίδες.

Οι υδατάνθρακες, οι πρωτεΐνες και τα λιπίδια (κυρίως το ελαιόλαδο) έρχονται να πλαισιώσουν ένα πλήρες και ισορροπημένο πλάνο.

To Πλάνο Αποτοξίνωσης για τον έλεγχο του βάρους, της ενυδάτωσης και θρέψης του οργανισμού είναι ένα ολιγοθερμιδικό πλάνο, απαιτητικό, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερος χρόνος για την προετοιμασία των γευμάτων. Από τις πρώτες ημέρες φεύγει το «ενοχλητικό» φούσκωμα, ο οργανισμός ενυδατώνεται και ο μεταβολισμός ξεμπλοκάρει.

Τα άφθονα φρούτα, τα άφθονα λαχανικά, οι υδατάνθρακες, οι ζωικές πρωτεΐνες, το ελαιόλαδο, τα μπαχαρικά, τα αφεψήματα είναι οι τροφές που βασίζεται το συγκεκριμένο πλάνο.

Αφού λάβεις το Πλάνο Γευμάτων, ακολουθείς τις οδηγίες μας και σε 9 μέρες θα έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφάλεια και επιτυχία!

Σε ενδιαφέρει το Πλάνο; Ζήτησέ μας περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

    Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας.