Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, η διατροφή μας απέχει από τον υγιεινό πρότυπο. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας ωθεί να καταναλώνουμε γεύματα ανθυγιεινά. Η σταδιακή απομάκρυνση από υγιεινά γεύματα και η έλλειψη σωματικής άσκησης έχει οδηγήσει σε έκρηξη της παχυσαρκίας. Είναι επιτακτική ανάγκη υιοθέτησης υγιεινών διατροφικών συνηθειών για τη διασφάλιση της υγείας, της μακροβιότητας αλλά και ενός όμορφου σώματος.

Το συγκεκριμένο πλάνο, βασίζεται στις αρχές της υγιεινής διατροφής που είναι απαραίτητη σε όλα τα στάδια της ζωής μας. Με στοιχεία της Μεσογειακής Διατροφής και σωστές αναλογίες σε Πρωτεΐνες, Υδατάνθρακες και Λιπίδια προσφέρει ένα αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιακό.

Εμπεριέχει Δημητριακά, Ξηρούς καρπούς, Λαχανικά, Φρούτα, Ψάρι, Πουλερικά, Ελαιόλαδο, Αφεψήματα, Άφθονο Νερό.

Η διατροφική στρατηγική που ακολουθούμε επιταχύνει τους στόχους σου στην απώλεια βάρους, στο λίπος (χωρίς να χάνεται μυϊκός ιστός) και στο ξεμπλοκάρισμα του μεταβολισμού! Από το πρώτο 24ωρο υπάρχει μείωση κιλών και λίπους. Το σώμα αποκτά το σχήμα που επιθυμείς, η κοιλιά γίνεται επίπεδη και η κυτταρίτιδα μειώνεται! Μετά το τέλος των 15 ημερών λαμβάνεις Πλάνο Συντήρησης έτσι ώστε να υιοθετήσεις σωστές διατροφικές συνήθειες και να διατηρήσεις τα αποτελέσματα που κατάφερες σε βάθος χρόνου.

Εάν έχεις απογοητευθεί από τις συνεχείς προσπάθειες, εάν θέλεις να φτάσεις στο στόχο σου με ασφάλεια και επιτυχία, το συγκεκριμένο πλάνο θα σου δώσει την επιτυχή λύση!

Σε ενδιαφέρει το Πλάνο; Ζήτησέ μας περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

    Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας.