Υπάρχουν όμως και άτομα που δεν θέλουν να χάσουν βάρος αλλά θέλουν να αυξήσουν τα κιλά τους και τον μυϊκό τους ιστό χωρίς όμως αυξήσουν το λίπος τους.

Η αύξηση βάρους είναι σημαντικό να γίνει σωστά. Η κατανάλωση αναψυκτικών, trans τροφών μπορεί φυσικά να αυξήσει το βάρος αλλά ταυτόχρονα αυξάνεται το λίπος και οι κίνδυνοι για την υγεία. Αν θέλεις να αυξήσεις το βάρος σου πρέπει να τρέφεσαι υγιεινά!

  • Να τρως περισσότερες θερμίδες από ότι καίει το σώμα σου.
  • Να προσλαμβάνεις υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη από τις τροφές (κοτόπουλο, ψάρι, αυγό, γαλακτοκομικά προϊόντα, ξηρούς καρπούς). Εάν δυσκολεύεσαι να λάβεις την απαιτούμενη ποσότητα πρωτεΐνης από τις τροφές, είναι εξίσου χρήσιμα και τα συμπληρώματα πρωτεΐνης.
  • Να τρως 3 γεύματα την ημέρα που θα αποτελούνται από τις συνιστώμενες πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και καλά λίπη.
  • Να χρησιμοποιείς καρυκεύματα και μπαχαρικά για ενέργεια αλλά και για γεύση
  • Είναι σημαντικό να αθλείσαι με αντιστάσεις για να αποκτήσεις δύναμη, μυϊκό ιστό και όχι λίπος.

Η αλλαγή του βάρους στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να είναι ένας συνεπής μαραθώνιος και όχι σπριντ. Χρειάζεται συνέπεια για μια μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Το Πλάνο Αύξησης Βάρους απευθύνεται σε άτομα που είτε θέλουν να αυξήσουν το βάρος τους, να μειώσουν το λίπος χωρίς να χάσουν τον μυϊκό τους ιστό ή σε άτομα που αθλούνται και επιθυμούν την αύξηση βάρους.

Είναι βασισμένο σε όλους τους παραπάνω κανόνες και όχι μόνο. Με τις σαφείς οδηγίες μας θα φτάσεις με ασφάλεια και επιτυχία στο στόχο σου.

Σε ενδιαφέρει το Πλάνο; Ζήτησέ μας περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

    Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας.