Το υπερβολικό βάρος γίνεται τις περισσότερος φορές και ψυχολογικό βάρος. Ρυθμίζει τη διάθεση μας αλλά και την αυτοπεποίθηση που οφείλουμε να έχουμε. Τα άτομα με υπερβολικό βάρος ή βάρος που προστέθηκε κάποια στιγμή νιώθουν συχνά την ανάγκη να απαλλαχθούν γρήγορα από αυτό, ώστε να μπορέσουν ξαναζήσουν όπως και πριν.

Το Πλάνο Slim Fast είναι δραστικό, απαιτητικό αλλά με πολύ υψηλό δείκτη επιτυχίας στην απώλεια κιλών, στην πολύ μεγάλη απώλεια λίπους στο ξεμπλοκάρισμα του μεταβολισμού. Από το πρώτο 24ωρο υπάρχει μείωση κιλών και λίπους.

Διαρκεί 12 ημέρες και με το πέρας αυτών, διατίθεται Πλάνο Συντήρησης 15-30 ημέρων έτσι ώστε να υιοθετηθούν σωστές διατροφικές συνήθειες και να διατηρηθούν  τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν σε βάθος χρόνου.

Ενδείκνυται ιδιαίτερα για άτομα που δεν γυμνάζονται για τους δικούς τους λόγους, που η ζωή τους είναι καθιστική, που οι υποχρεώσεις τους δεν τους επιτρέπουν να αφιερώνουν πολύ χρόνο στην προετοιμασία των γευμάτων. Τα γεύματα είναι εύκολα, γρήγορα και φυσικά γευστικά.

Το κλειδί για την απόλυτη επιτυχία είναι ο συνδυασμός των τροφών αλλά και η πιστή τήρηση των οδηγιών μας. Εάν ακολουθηθούν αυτά τα δύο η απώλεια κιλών και το συσσωρευμένο λίπος θα εξαφανιστούν με ασφάλεια και επιτυχία!

Σε ενδιαφέρει το Πλάνο; Ζήτησέ μας περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

    Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας.