Χρυσή Πασσιά | Κωνσταντινουπόλεως 79, 68200 Ορεστιάδα | 6942679719

Να αδυνατίσω πρώτα και μετά να πάω γυμναστήριο;

Μια απορία που την ακούμε αρκετά συχνά και ίσως μένει αναπάντητη….

Ψάξαμε, διαβάσαμε και σας μεταδίδουμε τη γνώση από μια διακεκριμένη φυσιολόγο του Κέντρου Αθλητικών Επιδόσεων της Νέας Υόρκης (NYU Langone’s Sports Performance Center).
H Heather Milton υποστηρίζει ότι σε ένα πράγμα πρέπει να συγκεντρώνεται κανείς όταν μπαίνει στη διαδικασία να χάσει βάρος, να κάνει γυμναστική και ακόμη καλύτερα γυμναστική ενδυνάμωσης. Αν δεν προπονούμαστε ενώ χάνουμε βάρος το μόνο σίγουρο είναι να χαθεί μυϊκή μάζα και το αποτέλεσμα της απώλειας κιλών δεν θα είναι το προσδοκώμενο.
Η απώλεια λίπους με ταυτόχρονη απώλεια μυϊκής μάζας εμφανίζει ένα σώμα πολύ χαλαρό και άτονο και ο ρυθμός του μεταβολισμού μειώνεται δραματικά. Η γυμναστική μαζί ένα υγιεινό διατροφολόγιο απογειώνει τον μεταβολισμό! Η απάντηση λοιπόν είναι…. αδυνατίζω και ταυτόχρονα κάνω γυμναστική για ένα αποτέλεσμα που θα με ανταμείψει και θα θέλω πάντα να το διατηρώ!
Η ομάδα του wellnutrition.gr είναι πρόθυμη να σας προτείνει το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που σας ταιριάζει. Στείλτε μας μήνυμα με τους στόχους σας και τα υπόλοιπα… αφήστε τα σε εμάς!

You may also like

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.